Info & Nieuws

Als professionele dansers willen wij graag onze kennis en passie doorgeven aan jou! Ben jij een dansers die wij zoeken? Neem een kijkje en leer onze docenten kennen!

Heb jij al danservaring en wil je graag meester worden van het podium? Dan is het showteam echt iets voor jou! 

 Wil jij deze teams in actie zien? Boek ons nu!

Het showteam is voor dansers die naast het plezier hebben ook echt meer willen bereiken met hun dansen. 

 

Door middel van een auditie zullen wij, de docenten, op verschillende vlakken uitgebreid het beste proberen van jou naar boven te halen! Dus zet je beste beentje voor. Wanneer je niet voldoende ervaring hebt op verschillende vlakken, maar indien wij zien dat je over potentieel beschikt, zullen wij je professioneel coachen. Je zou versteld staan met de juiste mindset wat je kan bereiken!! Ben je door na de auditie dan behoor je nu tot het visitekaartje van de dansschool. Wij zullen met het showteam harder trainen dan een gewone dansles! Het niveau zal uitdagender zijn maar de voldoening bij een optreden is nog zo groot! Doordat wij met het showteam trachten naar buiten te komen voor verschillende shows en performances kunnen jullie ook een mooi centje verdienen.

Ben jij een startende danser en/of heb jij al gedanst? En wil je meerdere dansstijlen onder de knie krijgen? check dan zeker onze danslessen per leeftijd, 

Ledenbeheer is het online platform waar de dansschool functioneert. Daar kan jij als dansers of ouders een mooi overzicht krijgen over jouw inschrijvingen, online betalingen, cursus-agenda bijhouden en ook alle mails ontvangen die worden verstuurd met info over en van de dansschool en alle danslessen. 

In bijlage de handleiding voor Ledenbeheer.
IMG_6608.jpg