• Het Showteam

  • Privelessen

  • Bookings

Onze passie

Als professionele dansers willen wij onze passie en kennis delen met jou, dit door ons ruim aanbod van verschillende dansstijlen aan te bieden waar we elke danser/es kunnen stimuleren zijn of haar eigen talent en stijl te ontdekken!

 

Auditie/Show's

Heb je al danservaring en wil je graag meester worden van het podium? Dan is het showteam echt iets voor jou! De showteams zijn voor dansers die naast het plezier hebben ook echt meer willen bereiken met hun dansen. 

 

Door middel van een auditie zullen wij, de docenten, op verschillende vlakken uitgebreid het beste proberen van jou naar boven te halen! Dus zet je beste beentje voor. Wanneer je niet voldoende ervaring hebt op verschillende vlakken, maar indien wij zien dat je over potentieel beschikt, zullen wij je professioneel coachen. Je zou versteld staan met de juiste mindset wat je kan bereiken!! Ben je door na de auditie dan behoor je nu tot het visitekaartje van de dansschool. Wij zullen met het showteam harder trainen dan een gewone dansles! het niveau zal uitdagender zijn maar de voldoening bij een optreden is nog zo groot! Doordat wij met het showteam trachten naar buiten te komen voor verschillende shows en performances kunnen jullie ook een mooi centje verdienen. 

Check op Facebook onze eigen eerste Halloween videoclip! 

Wil je ons boeken voor een workshop, privéles of het showteam voor jouw evenement. 

Contacteer ons nu! >

Leuke show's, strakke danstechnieken en entertainment zijn wat wij jou bieden!!

Onze docenten bieden ook privélessen aan op maat. 

Dit voor allerlei evenementen, feesten of voor herhalingen uit de les. 

Alle prijzen zijn bespreekbaar met het bestuur en de docent zelf. Deze gaan door in de dansschool of op locatie.

boekingen worden via onderstaande link gedaan.