Ons ruime aanbod

Ontdek je creatieve zelf en sla samen met ons je eigen weg in

Proeflessen

Ben jij een startende dansers en of heb je al gedanst? En wil jij meerdere dansstijlen onder de knie krijgen? Ontdek vrijblijvend onze proeflessen dit bij de eerste twee weken van september, eerste week gratis proeflessen tweede week 9euro per proefles.

Daarna zijn verdere inschrijvingen via het online platform ledenbeheer. klik op "ledenbeheer" om verder te gaan naar de inschrijvingen.

 

Ledenbeheer

Ledenbeheer is het online platform waar de dansschool functioneert. Daar kan jij als dansers of ouders een mooi overzicht krijgen over jouw inschrijvingen, online betalingen, cursus-agenda bijhouden en ook alle mails ontvangen die worden verstuurd met info over en van de dansschool en alle danslessen. 

 

Onze passie

Als professionele dansers willen wij onze passie en kennis delen met jou, dit door ons ruim aanbod van verschillende dansstijlen aan te bieden waar we elke danser/es kunnen stimuleren zijn of haar eigen talent en stijl te ontdekken!

 

 

Auditie/Show's

Heb je al danservaring en wil je graag meester worden van het podium? Dan zijn onze showteams echt iets voor jou! De showteams zijn voor dansers die naast het plezier hebben ook echt meer willen bereiken met hun dansen. 

 

Door middel van een auditie zullen wij, de docenten, op verschillende vlakken uitgebreid het beste proberen van jou naar boven te halen! Dus zet je beste beentje voor. Wanneer je niet voldoende ervaring hebt op verschillende vlakken, maar indien wij zien dat je over potentieel beschikt, zullen wij je professioneel coachen. Je zou versteld staan met de juiste mindset wat je kan bereiken!! Ben je door na de auditie dan behoor je nu tot het visitekaartje van de dansschool. Wij zullen met het showteam harder trainen dan een gewone dansles! Het niveau zal uitdagender zijn maar de voldoening bij een optreden is nog zo groot! Doordat wij met het showteam trachten naar buiten te komen voor verschillende shows en performances kunnen jullie ook een mooi centje verdienen. Check op Facebook onze eigen eerste Halloween videoclip! 

Onze verwachtingen tijdens de lessen

Gelieve voor de lessen van start gaan altijd 5 a 10 minuten op voorhand te zijn, dit omdat wij tijdig de lessen willen starten. Ben je te laat of afwezig? Laat het ons op voorhand weten! 

Lees ook voor de zekerheid ons huisreglement zodat jullie weten wat wel en niet hoort tijdens voor/na een dansles.​ 

Bij 3x afwezig te zijn zonder ons tijdig te verwittigen, zullen wij de dansles in de toekomst weigeren. Dit omdat wij een correcte discipline willen creëren, dat gaat enkel en alleen als jullie, de dansers en ouders samenwerken met het dance4ever bestuur. Ben jij wettig afwezig door ziekte of blessure dan is rust en revalidatie het belangrijkste! Laat dus tijdig weten dat je afwezig zult zijn en maak er geen gewoonte van a.u.b.

Dans je via beurtenkaart dan vragen we steeds op voorhand jouw dansles te reserveren. Geen reservatie is geen toegang tot die dansles.